Martino preuzima Argentinu posle SP?

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martino preuzima Argentinu posle SP?

Trener Barselone Herardo Martino mogao bi posle Svetskog prvenstva u Brazilu da preuzme „kormilo” reprezentacije Argentine od sadašnjeg selektora Alehandra Sabelje.
(FOTO: Miror)
Kako prenosi španski Mundo Deportivo, Martino je kandidat da zameni Sabelju, koji je ove nedelje bio u poseti argentinskim igračima.
Martinu dvogodišnji ugovor sa Barselonom ističe 2015, ali katalonski klub mogao bi da dobije naknadu za poslednju godinu ako stručnjak odluči da preuzme nacionalni tim.
Poznato je od ranije da 51-godišnji trener, koji je prethodno pet godina bio selektor Paragvaja, mašta da sedne na klupu Argetnine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TATA NAPUŠTA BARSU: Martino preuzima reprezentaciju Argentine posle SP?

Izvor: Kurir, 14.Mar.2014

Martino je kandidat da zameni sadašnjeg selektora Argentine Alehandra Sabelju, koji je ove nedelje bio u poseti argentinskim igračima..MADRID - Trener fudbalera Barselone Herardo Tata Martino mogao bi posle Svetskog prvenstva u Brazilu da preuzme "kormilo" reprezentacije Argentine od sadašnjeg selektora...

Nastavak na Kurir...

Španski mediji: Martino preuzima selekciju Argentine posle Svetskog prvenstva

Izvor: Blic, 14.Mar.2014

Trener fudbalera Barselone Herardo Martino mogao bi posle Svetskog prvenstva u Brazilu da preuzme "kormilo" reprezentacije Argentine od sadašnjeg selektora Alehandra Sabelje...Kako prenosi španski Mundo Deportivo, Martino je kandidat da zameni Sabelju, koji je ove nedelje bio u poseti argentinskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.