MUNDIJAL, 8. DAN: Derbi Španije i Nemačke - Borjan na Modrića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 00:45

MUNDIJAL, 8. DAN: Derbi Španije i Nemačke - Borjan na Modrića!

Nema odmora od fudbala...

Sutra je na programu 8 dan Mundijala u Kataru, koji nam nudi možda najozbiljnije duele do sada. Red je došao da ispratimo drugo kolo u grupama E i F.

Najpre će na teren ekipe Japana i Kostarike, tačnije od 11 časova.

”Samuraji”su u prvom kolu neverovatnom igrom savladali favorita grupe - selekciju Nemačke da 2:1 i sada se oni vide kao favorit u ovom meču.

Sa druge strane, Kostarika je pružila i više nego razočaravajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partiju protiv Španije, o čemu najbolje govori rezultat od 0:7.

Od 14 uživaćemo u meču Belgije i Maroka.

Belgijanci jure plasman u osminu finala nakon pobede nad Kanadom od 1:0.

Ne treba potceniti ni Maroko koji je odoleo vicešampionu svetan- Hrvatskoj,  i odigrao 0:0.

Od 17. gledamo meč Hrvatska - Kanada. ”Vatreni” su željni pobede nakon iznenađujućeg remija sa Marokom, ali i Kanađani su pruzili neverovatnu partiju protiv Belgije, što znači da ćemo uživati u vatrenom obračunu.

Za 20 časova sledi nam prava poslastica...veliki evropski derbi.

Nemačka, nakon šokantnog poraza od Japana mora na popravni. Tamo je čeka vrlo, vrlo nezgodan i strog profesor, možda i najstroži na ovogodišnjem Mundijalu - selekcija Španije.

”Crvena furija” je demolirala Kostariku sa 7:0, ali ne treba potceniti ni lukave Nemce koji nemaju prava na grešku...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.