Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2022, 13:30

Lozo: „Daćemo sve od sebe u drugoj rundi Svetskog prvenstva“

Autor: Milovan Longinov

ponedeljak 03.10.2022.

21: 00

Izvor: Sportske.catch, Beta


Reprezentativka Srbije u odbojci Sara Lozo izjavila je danas da je važno što se selekcija Srbije u drugu fazu takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na Svetskom prvenstvu plasirala sa „samo jednim izgubljenim bodom“, jer se bodovi prenose.
Srbija je prvu fazu takmičenja završila na prvom mestu sa 14 bodova, i u novoformiranoj Grupi F startovaće sa prve pozicije na tabeli.
„Prvu fazu takmičenja smo završili sa jednim izgubljenim bodom što je jako važno jer se bodovi prenose u nastavak takmičenja“, izjavila je Lozo.
Ona je dodala i da je „ekipa skoncentrisana i fokusirana za drugu rundu takmičenja“, i prvi meč ptoriv Poljske.
„Igramo sa jako dobrim reprerzentacijama u drugom krugu. Biće težak prvi meč protiv domaćina Poljske. Oni su jako dobra reprezentacija, fanatici su za odbojku i dosta su napredovali od Lige nacija“, dodala je Lozo.
Srbija će u drugoj rundi SP igrati u Grupi F, a protivnici će joj biti Tajland, Dominikanska Republika, Turska i Poljska.
„Daćemo sve od sebe i sigurna sam da ćemo izaći kao pobednici“, rekla je Lozo.
Plasman u treću fazu, odnosno četvrtfinale, izboriće po č


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.