Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vijesti za Brazil: Alveš propušta Mundijal?

Jedan od najboljih desnih bekova na svijetu u posljednjih deset godina, Brazilac Dani Alveš, zbog povrede ligamenata koljena gotovo sigurno će propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Alveš je povredu zadobio u finalu Kupa Francuske, a prve informacije da će propustiti Svjetsko prvenstvo ispostavile su se kao tačne i selektor Tite neće moći da računa na njega.

Prvi pregledi pokazali su da su stradali ligamenti koljena, a još uvijek nije poznato koliko će Dani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Alveš tačno biti van terena i da li će se oporaviti do početka sljedeće sezone.

Selektor Tite preliminarni spisak igrača objaviće 14. maja, a pored Danija Alveša, igrači koji konkurišu za poziciju desnog beka su Danilo i Rafinja.

Brazil će na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi sa Kostarikom, Srbijom i Švajcarskom, a šampionat u Rusiji počinje 15. juna.

(Klix.ba)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.