Lampard: Moj cilj je Mundijal u Brazilu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard: Moj cilj je Mundijal u Brazilu

Vezista Čelzija Frenk Lampard rekao je danas da se nada da će mu dobre igre doneti produžetak ugovora sa klubom i nastup na Svetskom prvenstvu 2014. u Brazilu.
Engleska je u sredu u prijateljskom meču pobedila Brazil sa 2:1, a drugi gol za domaćina postigao je Lampard u 60. minutu.
Svetsko prvenstvo je moj cilj i trudiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se da nastavim da igram na visokom nivou. Neću napustiti reprezentaciju pre toga. Verujem da je Roj Hodžson tip menadžera koji će izabrati fudbalera koji igra dobro, bez obzira na godine. Ako nastavim da igram za Čelzi i budem od koristi za reprezentaciju onda je Mundijal znatno bliži za mene – rekao je Lampard za engleske medije.
Njemu ugovor sa Čelzijem ističe ovog leta, a aktuelni prvak Evrope ne planira da produži saradnju sa igračem, koji je u klub došao 2001. godine.
Znam kako stvari funkcionišu u fudbalu. Kada dođete u moje godine, ljudi drugačije gledaju na stvari. Svestan sam gde se u ovom trenutku nalazi moja karijera – dodao je Lampard.
On je za „plavce” odigrao 587 utakmica i postigao 197 golova. Sa londonskim klubom osvojio je Ligu šampiona, tri titule prvaka Engleske, četiri FA kupa i dva Liga kupa.
Fotografija preuzeta sa portala www.express.co.uk

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.