Kreću polufinalne borbe, Srbija u Torinu protiv Italije

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreću polufinalne borbe, Srbija u Torinu protiv Italije

Odbojkaši Srbije u trećoj fazi Svetskog prvenstva igraju svoj prvi meč u Torinu protiv Italije. Deuel u dvorani "Pala Alpitur" igra se od 21.15 časova a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Izabranici Nikole Grbića u trećoj fazi Svetskog prvenstva igraće u grupi J protiv Italije i Poljske, odlučeno je žrebom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Torinu.

Prvi meč u dvorani "Pala Alpitur", seniori Srbije odigraće u sredu, 26. septembra protiv Italije od 21.15 časova. U 2. kolu u četvrtak 27. septembra, Srbija će igrati protiv Poljske od 20.30 časova.
Po dve najbolje selekcije izboriće plasman u polufinale.
Selektor Nikola Grbić smatra da nema mnogo razlike među šest reprezentacija u završnici Svetskog prvenstva i da je ime protivnika nebitno ako njegova ekipa želi do kraja.
"Kada se uđe među šest najboljih na svetu, tu nema puno razlike, sve ekipe su jake. Apsolutno ne razmišljam o tome da li nam je grupa teška ili laka. Ako hoćemo da idemo do kraja nije bitno protiv koga ćemo da igramo. Svako je jak na svoj način i s kim god da igramo idemo na pobedu", rekao je Grbić u Torinu.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.