Košmar - Španci dominiraju, Jokić poslat u svlačionicu!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košmar - Španci dominiraju, Jokić poslat u svlačionicu!

Nadali smo se preokretu od početka drugog poluvremena, a umesto toga...

Sve lošije informacije stižu iz Vuhana, gde se reprezentacije Srbije i Španije bore za prvo mesto u Grupi J, koje omogućava lakši put ka samoj završnici Svetskog prvenstva.

Posle odlične prve četvrtine ništa nije nagoveštavalo ovakav raspad sistema u našem timu, ali je on počeo već u prva dva minuta druge deonice, kada su Španci od 13:20 stigli do vođstva od 26:22!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na poluvreme je naš rival odneo osam poena viška - 45:37, a pravi košmar usledio je početkom treće četvrtine.

Odmah su Španci vezali svoje nove poene, uvećali razliku na 51:37, naši igrači su bili sve nervozniji, pogotovo Jokić, koji je vrlo brzo ušao u konflikt sa sudijama.

Njemu je u uvodnom delu treće četvrtine dosuđena namerna lična greška, a nedugo zatim i tehnička, pa pošto je naš reprezentativac nastavio da oštro protestuje, sudija ga je poslao u svlačionicu.

Ima li sada ikakve nade za preokret?
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.