Kolumbija sjajna i bez Falkaa

Izvor: Studio B, 14.Jun.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbija sjajna i bez Falkaa

Fudbalska reprezentacija Kolumbije pobedila je u Belo Horizonteu selekciju Grčke sa 3:0 u utakmici prvog kola C grupe na Svetskom prvenstvu.

Druga utakmica ove grupe igra se u nedelju u tri ujutru po srednjeevropskom vremenu, a sastaju se Obala Slonovače i Japan u Resifeu.

Večerašnji meč odigran je na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu pred 58.000 gledalaca, a sudio je Amerikanac Mark Gajger.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Strelci: Pablo Armero u petom, Teofilo Gutijerez u 58. i DŽejms Rodrigez u trećem minutu sudijske nadoknade.

KOLUMBIJA: Ospina, Zapata, Jepes, Sančez, Arijas, Meija, DŽekson, Rodrigez, Kvadrado, Ibarbo, Zuniga.

GRČKA: Karnezis, Manijatis, Manolas,Samaras, Karagunis, Fetfacidis, Torosidis, Mitroglu, Sokratis, Holevas, Kacuranis.

Selekcija Kolumbije pokazala je da i bez jednog od najboljih napadača na svetu, Radamela Falkaa, ima veoma kvalitetan sastav i da može do uspeha na Mundijalu.

Ipak, verovatno ni najveći optimisti među navijačima Kolumbije nisu mogli da pretpostave da će ovako ubedljivo stići do bodova.

Već u petom minutu defanzivac Pablo Armero iskoristio je gužvu u kaznenom prostoru gostiju i pomalo traljavim, ali preciznim udarcem zatresao mrežu.

Pokušali su Grci da odgovore posle primljenog gola, ali je Kolumbija znala da neutrališe sve napade, a Teofilo Gutijerez je golom u 58. minutu najavio konačan ishod. Trijumf Kolumbijaca "zapečatio" je DŽejms Rodrigez.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Italija i Engleska u najzanimljivijem susretu trećeg dana SP-a

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2014

SARAJEVO - Prve utakmice grupa C i D Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu igraju se danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.