Kolman: Belgija ima tim za osvajanje SP

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolman: Belgija ima tim za osvajanje SP

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da selekcija Belgije može da osvoji Svestko prvenstvo koje se održava naredne godine u Brazilu.
(FOTO: AP)
Oni su bili 40. na svetskoj listi kada smo na početku kvalifikacija igrali u Kardifu, dok su sada šesti. Odlična su ekipa i imaju najskuplji tim na svetu. Mislim da iz prikrajka vrebaju šansu da osvoje Svetsko prventvo – rekao je Kolman za Skaj Sport.
Velšani u poslednjoj utakmici A >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << grupe kvalifikacija gostuju u utorak Belgiji, a Kolman smatra da njegovom timu neće biti nimalo lako da izvuče povoljan rezultat iz Brisela.
Biće ovo težak test za nas. Nema mnogo reprezentacija koje bi išle na pobedu u Briselu, ali mi volimo ovakve utakmice – zaključio je Kolman.
Utakmica između Belgije i Velsa igra se u utorak od 21.00 na stadionu Kralj Boduen.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mondijalska groznica u Belgiji, 5.000 navijača po kiši na treningu "đavola"

Izvor: Blic, 13.Okt.2013

Fudbaleri Belgije na impresivan način su ostvarili plasman na Svetsko prvenstvo, koje će se održati naredne godine u Brazilu, pa je 5.000 oduševljenih navijača ispratilo njihov trening na stadionu "Kralj Boduen" u Briselu...Belgija je na Maksimiru savladala Hrvatsku sa 2:1, i potvrdila da će kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.