Ko će još u baraž, a ko direktno u Rusiju?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će još u baraž, a ko direktno u Rusiju?

Stvari su sada još jasnije.

Nakon večerašnjih susreta, dobili smo još dve reprezentacije u baražu za SP 2018.

Srbija je obezbedila direktan plasman na Mundijal, kao i Island koji je pobedom na tzv. Kosovom sačuvao prvo mesto u grupi ispred Hrvatske.

Od ranije je poznato da su sigurni učesnici baraža Italija, Severna Irska i Danska, a od večeras je tu još i Irska koja je pobedila Vels u gostima, kao i Hrvatska koja je u Kijevu pobedila Ukrajinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u direktnom susretu za drugo mesto.

Preostalo je još da saznamo da li će u baraž Švajcarska ili Portugal, a upravo se ove dve reprezentacije sastaju u utorak od 20.45 u Lisabonu.

Švajcarcima je dovoljan bod, dok će Portugal u slučaju pobede preuzeti prvo mesto, a rivala poslati u baraž.

Znatno manje neizvesno, tačnije gotovo je stopostnotno da će Šveđani biti drugi u grupi A, jer će to mesto izgubiti samo ukoliko sutra izgube sa sedam golova razlike od Holandije u direktnom susretu.

Naravno, pod uslovom da Francuzi pobede Belorusiju i sačuvaju prvo mesto, pošto imaju bod više od Švedske.

I ostala je još jedna grupa, ali u kojoj Grci imaju najlakši zadatak, da pobede Gibraltar na svom terenu i tako overi drugo mesto u grupi, a u tom slučaju BiH ostaje bez baraža.

Žreb za baraž sledećeg utorka, 17.10. Utakmice od devetog do 14. novembra, a kompletne šešire, odnosno svih osam učesnika znaćemo sutra.

Inače, iz Evrope su od ranije direktan plasman overili Nemačka, Poljska, Engleska, Španija i Belgija, a od večeras Srbija i Island.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo kako se slavilo na Islandu (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017

Reprezentacije Islanda po prvi put će u svojoj istoriji učestvovati na Svetskom fudbalskom prvenstvu...Fudbaleri selekcije Islanda pobedom protiv Kosova na stadionu u Rejkjaviku rezultatom 2:0 (1:0), overili su plasman na Mundijal u Rusiji...Poveli su golom Gilfija Sigurdsona u 40. minutu susreta,...

Nastavak na Sportske.net...

KVALFIKACIJE ZA SP: Hrvatska i Irska u baražu, visi Slovačka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017

Završeno je takmičenje u grupama ‘D’, ‘G’ i ‘I’, a dobili smo i dva nova učensika Mondijala, to su selekcije Srbije i Islanda, u baraž će Italija, Republika Irska i Hrvatska.. . U našoj grupi ‘D’ pokvarena je žurka. Velsu je u Kardifu bila potrebna pobeda kako bi izborio baraž...

Nastavak na HotSport.rs...

HRVATI U BARAŽU: Popunjeno 17 mesta za Mundijal

Izvor: Kurir, 09.Okt.2017

Nakon večerašnjih susreta u okviru kvalifikacija dobili smo još dve reprezentacije u baražu za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018.

Nastavak na Kurir...

Drugi baraž za 20 godina, ali ova Italija je sramotna!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2017, 10:51

Italija će imati popravni za Mondijal, biće među nosiocima, ali na Apeninima ima i onih koji tvrde da je bolje da se ne brukaju....Još 180 minuta deli Italiju od Mundijala. Dobili su na jedvite jade Albance, biće nosioci u baražu i u svakom slučaju favoriti da se posle dvomeča nađu u Rusiji...Ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.