Kapelo: Daleko od lake grupe

Izvor: B92, 06.Dec.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: Daleko od lake grupe

Selektor reprezentacije Rusije Fabio Kapelo rekao je da ne misli da je njegov tim izvukao lake protivnike na žrebu za grupnu fazu Svetskog prvenstva.

"Moram da priznam da su neke grupe jače od drugih. Ali, ne slažem se da smo dobili lake protivnike. Belgija ima veoma jak tim, možda čak i najjači u Evropi. Nedavno smo igrali sa Korejom u Dubaiju i oni ne izgledaju loše. O Alžiru ne znam mnogo", rekao je Kapelo.

Rusija će na Mundijalu igrati u grupi H sa Belgijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alžirom i Južnom Korejom.

Selektor Alžira Vahid Halihodžić rekao je da su Rusija i Belgija favoriti u grupi H, ali da će njegov tim pokušati da ih iznenadi i prođe dalje.

"Mislim da smo mogli da dobijemo i težu grupu. Rusija i Belgija su favoriti. Ali, moj tim će pokušati da ih iznenadi i prođe dalje", rekao je Halihodžić.

Svetsko prvenstvo održaće se u Brazilu od 12. juna do 13. jula 2014. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapelo: Daleko od lake grupe

Izvor: B92, 06.Dec.2013

Selektor reprezentacije Rusije Fabio Kapelo rekao je da ne misli da je njegov tim izvukao lake protivnike na žrebu za grupnu fazu Svetskog prvenstva..."Moram da priznam da su neke grupe jače od drugih. Ali, ne slažem se da smo dobili lake protivnike. Belgija ima veoma jak tim, možda čak i najjači...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.