Kanselo: Ronaldo nema šta da dokazuje

Izvor: B92, 20.Mar.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanselo: Ronaldo nema šta da dokazuje

Reprezentativac Portugalije Žoao Kanselo, član Juventusa, rekao je da njegov saigrač Kristijano Ronaldo nema više šta da dokazuje.

Ronaldo je poslednji put za nacionalni tim igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine, a napadač Juventusa biće u timu za kvalifikacione mečeve za Evro 2020. protiv Ukrajine i Srbije.

"Ronaldo je pokazao kvalitet u svakom timu u kojem je igrao. U reprezentaciji ili u bilo kom klubu gde je igrao, ušao je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istoriju. Ronaldo nikom ništa ne treba da dokazuje. Zadovoljstvo je što sa njim igram u reprezentaciji i u Juventusu", rekao je Kanselo.

Ronaldo je najbolji strelac Portugalije svih vremena, a na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj postao je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju, kada je prestigao legendarnog Luisa Figa.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.