Kafu: Brazila se više niko ne plaši

Izvor: Akter, 04.Jul.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafu: Brazila se više niko ne plaši

Bivši brazilski fudbaler Kafu rekao je danas da reprezentacija njegove zemlje više nije u stanju da izazove strah kod svojih protivnika

Fudbaleri Brazila eliminisali su u četvrtfinalu Kopa Amerika od Paragvaja, samo godinu dana pošto su u polufinalu Svetskog prvenstva na svom terenu ubedljivo izgubili od Nemačke sa 7:1.

"Brazilu danas nedostaje posvećenost i želja. Ovi igrači nemaju poštovanje prema dresu koji nose. Zbog fudbala kakav igramo protivnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nas se više ne plaše", rekao je Kafu, prenosi portal goal.com.

U finalu Kopa Amerika večeras se sastaju domaćin Čile i Argentina.

"Čuvati Lionela Mesija je gotovo nemoguće, ali Čile se neće predati. Njihova snaga je u timskoj igri, igraju kod kuće, u dobroj su formi... To je finale i mogu da odluče sitnice poput jedne izgubljene lopte, prekida, penala", kazao je Kafu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Kafu: Brazil je izgubio strahopoštovanje

Izvor: B92, 04.Jul.2015

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Brazila Kafu smatra da je ta selekcija izgubila strahopoštovanje koje je imala...Brazil je ispao sa Kopa Amerika od Paragvaja na penale, a prethodno je demoliran od Nemačke sa 7:1 na Mundijalu...Kafu, koji je sa Brazilom osvojio dva puta Kopa Amerika ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.