Južna Koreja proverava snagu Orlova

Izvor: RTS, 14.Nov.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južna Koreja proverava snagu "Orlova"

Reprezentacija Srbije, posle pobede nad Kinom, igra u utorak protiv Južne Koreje na azijskoj turneji. Meč možete gledati u direktnom prenosu na našem Prvom programu od 12 sati, kao i putem lajv striminga na našem portalu.
Srpsku reprezentaciju, uz dužno poštovanje Kini, očekuje u Ulsanu kvalitetniji protivnik. Južna Koreja deveti put zaredom igra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svetsko prvenstvo u fudbalu, predvođena fenomenalnim Sonom, članom Totenhema.

Pre četiri dana, Južna Koreja je pobedila Kolumbiju sa 2:1.
Srbija, koju će ponovo voditi, za sada, vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić, nastupiće u izmenjenom sastavu u odnosu na meč sa Kinom. 
"Mi u svakoj utakmici idemo na pobedu. Biće izmena u sastavu i igrači su umorni od puta, protivnik je jako kvalitetan ali ćemo dati sve od sebe na tom meču", kaže Krstajić.
Priliku će, kao i u meču sa Kinom, dobiti mladi igrači.
"Dobro funkcionišemo. Istina,promenilo se mnogo toga, ranije je to 'stariji - mlađi' bilo izraženije, sada smo svi isti, na istoj talasnoj dužini. Dobar je odnos a to je najvažnije. Vidi se poštovanje od strane mlađih igrača, a mi smo tu da im svojim iskustvom, a mnogi od nas su tu skoro deset godina, pomognemo kako bi se brzo i lako uklopili. Momci su jako korektni, sve prihvataju, vidi se njihova velika želja da napreduju u svakom smislu", rekao je Ivan Obradović.
On je sa reprezentacijom Srbije već igrao protiv Južne Koreje pre šest godina.
"Imaju zaista dobre igrače, prva zvezda im je Son iz Totenhema. Sećam se da smo 2011. godine izgubili rezultatom 2:1. Igraju dosta visoko, imaju dobar presing, veoma su uporni. Neće nam biti lako, ali ukoliko budemo imali pristup kao da je u pitanju kvalifikaciona utakmica, onda neće biti problema", ocenio je Obradović.
Utakmica u Ulsanu počinje u 12 sati, direktan prenos je na našem Prvom programu, a možete ga gledati i putem lajv striminga na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Miroljubivo u Ulsanu, remi za kraj godine

Izvor: RTS, 14.Nov.2017

Fudbaleri Srbije i Južne Koreje odigrali su nerešeno 1:1 u prijateljskom meču u Ulsanu. Ljajić doneo prednost "orlovima", Koreja izjednačila sa bele tačke. Branislav Ivanović odigrao 100. meč u dresu Srbije. . Srbija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.