Italijanski brodolom za slavlje u Zagrebu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski brodolom za slavlje u Zagrebu

Hrvati posle ispadanja Azura skočili iz trećeg u drugi šešir

Švedska u euforiji, a i hrvatski fudbaleri imaju razlog za slavlje. Remi na stadionu “Đuzepe Meaca” je, naime, Kockaste lansirao iz trećeg u drugi šešir uoči žreba za sastav grupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

U praksi to znači da Luka Modrić i drugovi makar u grupnoj fazi Mundijala neće moći da igraju sa velesilama kakve su Španija i Engleska, pa i ne toliko zvučne, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izuzetno neugodne selekcije kakve su Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, ipak mnogo slavija Švajcarska i po našem skromnom mišljenju u ovo društvo zalutali Peru (pod uslovom da u revanšu sa Novim Zelandom i izbori plasman na Svetsko prvenstvo).

Dakle…

Prvi šešir: Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska;

Drugi šešir: Španija, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Peru (?), Švajcarska, Hrvatska;

Treći šešir: Švedska, Danska/Irska, Island, Kostarika, Tunis, Egipat, Iran, Senegal;

Četvrti šešir: Srbija, Nigerija, Japan, Panama, Maroko, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Australija/ Honduras.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.