Ilić: Nema opuštanja, želimo pobedu i u revanšu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Nema opuštanja, želimo pobedu i u revanšu

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da će nacionalni tim ići na pobedu protiv Češke i u revanšu baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2015, bez obzira na veliku prednost iz prvog meča (23:15).
(FOTO: D. Žarković)
Zadovoljni smo rezultatom iz Niša, ali to je tek prvo poluvreme. Nema opuštanja. Česi su odigrali slabije, ali neće tako biti u Brnu. Pokušaće da nas stignu i pobede. Neće biti lako, ali imamo kvalitetniji tim. Sve zavisi od nas. Spremni smo, idemo na pobedu. Nemamo šta da računamo i kalkulišemo sa golovima. Želimo ponovo da slavimo i plasiramo se u Katar, gde nam je i mesto – rekao je Ilić.
On je dodao da Srbija mora da nastavi kontinuitet učešća na velikim takmičenjima.
Pobede donose bolju atmosferu, pa je tako bilo i ovog puta. Dobro smo trenirali i popravljali detalje u kojima smo grešili u Nišu. Odbrana je bila odlična. Darko Stanić je branio dobro, na svom nivou. Slabije smo odigrali napad na 5-1 odbranu. Stavili smo akcenat na to, jer verujem da će sa njom početi utakmicu – rekao je Ilić.
Selektor Srbije Vladan Matić ocenio je da njegove igrače očekuje težak revanš.
Bez obzira na pobedu u prvom susretu, očekuje nas sigurno težak meč sa Češkom. Nijednog trenutka ne smemo da pokažemo da će biti lako. Moramo biti spremni da izdržimo sve napade od čeha i ponovimo sjajnu odbranu iz Niša, kao i da pokušamo sa pametnim napadom – rekao je Matić.
Srpski rukometaši pre četiri godine takođe su igrali protiv Češke u baražu, a atmosfera u hali u Plzenu bila je pozorišna.
Biće verovatno mlaka za naše poimanje navijanja i ovog puta. Rukomet nije previše popularan tamo, iako sam čuo da je prošli put u Brnu bilo dosta ljudi i dobra atmosfera. Iskusni smo da igramo pod pritiskom i to neće biti faktor koji će uticati na našu igru – zaključio je Ilić.
Revanš meč igra se u subotu od 13,50 u Brnu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši bez kalkulacija u Češkoj

Izvor: RTS, 13.Jun.2014

Selektor rukometne reprezentacije Srbije i njegovi igrači smatraju da ih očekuje težak revanš meč baraža za Svetsko prvenstvo sa Češkom. Moramo biti spremni da ponovimo sjajnu odbranu iz Niša, kao i da pokušamo sa pametnim napadom, rekao je selektor Matić. Nema opuštanja, poručuje kapiten...

Nastavak na RTS...

Ilić: Nema opuštanja, želimo pobedu i u revanšu

Izvor: Press, 13.Jun.2014

"Zadovoljni smo rezultatom iz Niša, ali to je tek prvo poluvreme. Nema opuštanja. Česi su odigrali slabije, ali neće tako biti u Brnu. Pokušaće da nas stignu i pobede. Neće biti lako, ali imamo kvalitetniji tim. Sve zavisi od nas. Spremni smo, idemo na pobedu. Nemamo šta da računamo i kalkulišemo...

Nastavak na Press...

Momir Ilić: Idemo na pobedu u Brnu, neće biti lako ali kvalitetniji smo

Izvor: Blic, 13.Jun.2014

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da će nacionalni tim ići na pobedu protiv Češke i u revanšu baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2015, bez obzira na veliku prednost iz prvog meča (23:15)..."Zadovoljni smo rezultatom iz Niša, ali to je tek prvo poluvreme....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.