Fudbaleri Tunisa pobedili Francusku na SP

Izvor: Beta, 30.Nov.2022, 19:21

Fudbaleri Tunisa pobedili Francusku na SP

Fudbaleri Tunisa pobedili su večeras u Dohi selekciju Francuske sa 1:0, u meču trećeg, poslednjeg kola Grupe D na Svetskom prvenstvu.Strelac pobedonosnog gola za Tunis bio je Vabi Hazri u 58. minutu.I pored večerašnje pobede, Tunis je sa četiri osvojena boda završio učešće na Mundijalu. U osminu finala iz ove grupe su se plasirale Francuska i Australija koje su osvojile po šest bodova.Tunis je treći u grupi, a Danska je na poslednjem, četvrtom mestu sa jednim bodom.U prvom poluvremenu vidjena je izjednačena borba. Francuska je za nijansu imala veći posed lopte, ali je Tunis uputio više udarac ka golu, četiri, naspram dva šuta Francuske.U osmom minutu Tunis je uspeo da zatrese mrežu Francuske, ali je gol koji je postigao Gandri poništen zbog ofsajda.Kingsli Koman je u 25. minuta šutirao sa šest metara iskosa, ali mu je lopta prešla preko noge i otišla pored gola.U 35. minutu, udarac sa distance je oprobao Hazri, ali je golman Francuske Mandanda dobro reagovao.Tunis je do vodjstva stigao golom u Vabija Hazrija u 58. minutu. Škiri je na sredini terena presekao napad Francuske, lopta je stigla do Hazrija, koji je preciznim udarcem sa 15 metara pogodio donji desni ugao gola.U 82. minutu Dembele je šutirao sa ...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dešan: Imali smo teškoća, ne možemo uvek da postignemo sve ciljeve

Izvor: B92, 30.Nov.2022

Fudbaleri Tunisa pobedili su u Dohi selekciju Francuske sa 1:0, u meču trećeg, poslednjeg kola Grupe D na Svetskom prvenstvu...Selektor Francuske Didije Dešan izjavio je posle poraza od Tunisa da je njegov tim imao teškoća i da se ne mogu postići svi ciljevi..."Očigledno smo imali poteškoća...

Nastavak na B92...

Meksiko i pored pobede nad Saudijskom Arabijom završio učešće na SP

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2022

Fudbaleri Meksika pobedili su večeras u Dohi selekciju Saudijske Arabije sa 2:1, u meču poslednjeg, trećeg kola Grupe C na na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Francuska će se žaliti Fifi zbog poništenog gola protiv Tunisa

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2022, 11:21

Fudbalski savez Francuske žaliće se Medjunarodnoj fudbalskoj federaciji (Fifa) zbog poništenog gola u završnici utakmice protiv Tunisa, u trećem kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.