Fudbaler Dušan Tadić predložen za Februarsku nagradu

Izvor: Beta, 15.Jan.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Dušan Tadić predložen za Februarsku nagradu

Reprezentativac Srbije u fudbalu Dušan Tadić, predložen je danas za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za 2018. godinu.Predlog da fudbaler holandskog Ajaksa Tadić dobije Februarsku nagradu biće upućen Skupštini Grada Novog Sada, a konačnu reč daće odbornici na svečanoj sednici.Inicijativu da visoko gradsko priznanje dobije reprezentativac Srbije podneo je njegov nekadašnji klub FК Vojvodina, a u obrazloženju je, izmedju ostalog, navedeno da je "Tadić jedan od najistaknutijih i najzaslužnijih igrača reprezentacije, sa kojom je izborio plasman na Mundijal u Rusiji prošle godine".Кako je navedeno, Tadić "nikad ne zaboravlja grad i klub iz kojih je krenuo u osvajanje fudbalske planete, posebno ističući rad Omladinske škole FК Vojvodina, koja je sinonim za rad sa mladjim naraštajem".Februarska nagrada dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća gradjana Novog Sada, koja su u duhu negovanja "slobodarske tradicije i jedinstva svih njegovih gradjana".Dodeljuje se povodom Dana Grada 1. februara, kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Tadić predložen za Februarsku nagradu

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2019

Reprezentativac Srbije u fudbalu Dušan Tadić, predložen je danas za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za 2018. godinu...Predlog da fudbaler holandskog Ajaksa Tadić dobije Februarsku nagradu biće upućen Skupštini Grada Novog Sada, a konačnu reč daće odbornici na svečanoj sednici...Inicijativu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.