Fitnes instruktorka pronađena mrtva u svom stanu

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fitnes instruktorka pronađena mrtva u svom stanu

Jedna od najpoznatijih fitnes instruktorki Mendi Blank, koja je brinula o izgledu mnogih holivudskih zvezda, pronađena je mrtva u svom stanu.

Njeno beživotno telo u kadi u kući u Los Anđelesu pronašla je spremačica, a uzrok smrti za sada nije poznat. Više detalja znaće se nakon autopsije i toksikološke analize.

Izvor portala TMZ navodi da na mestu gde je umrla nisu pronađeni ni alkohol ni droga i da policija ne sumnja u nasilnu smrt.

Mendi je 1999. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine osvojila Svetsko prvenstvo Međunarodne federacije za bodi-bilding i fitnes (IFBB). Radila je sa zvezdama među kojima su Met LeBlank, Aleks Rodrigez, Džerad Leto, Poli Šor, Miki Rurk i Dejv Navaro.

Tokom godina njene slike krasile su brojne naslovne strane magazina, uključujući časopise kao što su "Iron" i "Muscle".

"U šoku sam. Dopisivale smo se prošlog vikenda. Širila je pozitivnu energiju, u njenom društvu svi smo se osećali odlično", rekla je njena koleginica i prijateljica Anet Milbers.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT FITNES KRALJICE: Čuvena Mendi Blank (42) pronađena mrtva u svojoj kući u Los Anđelesu (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018

Američka fitnes kraljica Mendi Blank preminula je u 42. godini u svojoj kući u Los Anđelesu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.