Finale SP u Kataru 18. decembra 2022. godine

Izvor: Akter, 19.Mar.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale SP u Kataru 18. decembra 2022. godine

Finalna utakmica Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru 2022. godine odigraće se 18. decembra na državni praznik te zemlje

Portparol Svetske fudbalske federacije (Fifa) Valter De Gregorio potvrdio je danas tu informaciju, ali nije rekao kada će početi Mundijal u Kataru.

On je rekao da bi Fifa želela da turnir traje 28 dana i da bi Svetsko prvenstvo moglo da počne 21. novembra 2022. godine.

De Gregorio je rekao da će Izvršni komitet Fife sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << saopštiti datum početka takmičenja.

Fifa je tako odbacila predlog Evropske fudbalske unije (Uefa) da se finale igra 23. decembra i tako pomogla engleskoj Premijer ligi da "zaštiti" svoj praznični program koji počinje 26. decembra.

Prvenstveno Svetsko prvenstvo u Kataru trebalo je da se održi u junu i julu 2022. godine, ali je termin promenjen zbog velikih vrućina u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale SP u Kataru 18. decembra 2022.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2015

Finalna utakmica Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru 2022. godine odigraće se 18. decembra na državni praznik te zemlje...Portparol Svetske fudbalske federacije (Fifa) Valter De Gregorio potvrdio je danas tu informaciju, ali nije rekao kada će početi Mundijal u Kataru...On je rekao da bi Fifa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.