Enrike rešio dilemu: Suares nije debeo

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike rešio dilemu: Suares nije debeo

Trener Barselone Luis Enrike smirio je zabrinute navijače s obzirom na to da se već danima spekuliše o tome kako se Luis Suares ugojio. Urugvajac je zbog greha na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ugrizao Đorđa Kjelinija, suspendovan na četiri meseca, pa su postale normalne glasine o njegovoj kondiciji.

Igrao je Suares za B tim Barselone, a minulih dana i za nacionalni tim, što svakako ohrabruje Enrikea pred povratak napadača u igru.

- Trenira svaki dan, on je igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kao i svaki drugi. Ono što je jasno, jeste da se nije ugojio. Uprkos svim spekulacijama nikada nije bio debeo - rekao je Enrike medijima i dodao:

- Radi već nekoliko meseci tako da je sve u redu. Teško je sada proceniti da li je na 70, 80, 90 ili 100 odsto, ali je sigurno mnogi bolji na treninzima. Igrao je za svoju zemlju i ponovo se vratio svakodnevnom životu fudbalera.

(Foto: Beta/AP/)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.