Englezi ispali iz polufinala SP zbog prokletstva Mika Džegera?

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi ispali iz polufinala SP zbog "prokletstva Mika Džegera"?

Reakcije na utakmicu Hrvatska Engleska ne prestaju ni posle dva dana, a da su Britanci to podneli veoma teško govori i što su se okomili na poznatog muzičara Mika Džegera kojeg mnogi smatraju krivim što se njihova reprezentacija nije našla u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu.

Britanski mediji pišu da je jedan od najvećih krivaca pozara Engleza u polufinalu Džeger, koji je bodrio svoju reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Moskve.

"Idemo, Engleska", objavio je Džeger na svom Instagramu.

A onda su nakon poraza Engleza, mediji širom ostrva počeli da podsećaju na "prokletsvo Mika Džegera".

Džeger je veliki fan sportskih takmičenja, ali se nekako tako zadesilo da baš svaki put kada se on pojavi na nekom, tim za koji navija, obavezno gubi.

Pre 20 godina pratio je utakmicu Engleska - Argentina na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

Argentina je u osmini finala pobedila nakon jedanaesteraca. Pre osam godina prvo je navijao za SAD protiv Gane, zatim za Brazil protiv Nizozemske i Englesku protiv Nemačke. Svi su izgubili.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.