Dvojci bez kormilara i teški četverac u B finalu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Avg.2013, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojci bez kormilara i teški četverac u B finalu

ČUNGJU - Petog dana Svetskog prvenstva za seniore u Južnoj Koreji na stazu regatnog centra u Čungjuu izašle su tri srpske posade – dvojci bez kormilara Ivana Filipović, Iva Obradović, odnosno Nenad Beđik, Nikola Stojić, Miloš Tomić, Radoje Đerić, Miloš Vasić, Goran Jagar koje su veslale polufinalne trke.

Nažalost, nijedan od ova tri čamca nije uspeo da se plasira u finale pa će u noći između petka i subote po srednjeevropskom vremenu veslati za plasman od sedmog do 12. mesta.
Ivana Filipović i Iva Obradović su s vremenom 7:10,11 zauzele četvrto mestu u drugoj grupi polufinala i tako ostale prve ispod crte za finale. Prva tri...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.