Đorđević izabrao Lešića, Alekse višak

Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević izabrao Lešića, Alekse višak

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rešio je i poslednju dilemu pred meč Nemačkom u Frankfurtu u 3. kolu kvalifkkacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.

Đorđević je odlučio da među 12 odabranih bude krilni centar Etingera Sava Lešić, koji igra u nemačkoj bundesligi i dobro poznaje nekolicinu košarkaša "pancera".

Plejmejker Varezea Aleksa Avramović i bek FMP Aleksa Radanov će morati da sačekaju neku drugu priliku.

Obe selekcije su ostvarile maksimalan učinak u prva dva kola, a meč u Frankfurtu je u petak u 19:30 časova.

"Orlovi" u nedelju u Beču igraju protiv Austrije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sava Lešić 12. igrač

Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2018

 “Sava Lešić, Aleksa Avramović i Aleksa Radanov - jedan od njih biće naš 12. igrač u timu“. Tako je danas selektor Aleksandar Đorđević govorio o jedinoj dilemi pred okršaj sa Nemačkom u kvalifijacijama za Mundobasket. Nekoliko sati kasnije na Fibinom sajtu je objavljeno da je izabrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.