Đorđević: Moramo da pogađamo slobodna bacanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Moramo da pogađamo slobodna bacanja

Posle poraza od Nemaca, Srbija sutra u Beču protiv Austrije nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Srbija je sinoć izgubila od Nemačke  sa 74:79 u trećoj utakmici Grupe G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a već sutra izabranike Aleksandra Đorđevića očekuje novi meč, protiv Austrije.

"Moramo da obnovimo energiju pred novu utakmicu. U ovom sistemu takmičenja, svaki meč je izuzetno važan i svakom protivniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pristupamo sa mnogo poštovanja i respekta", rekao je Aleksandar Đorđević, selektor našeg tima.

Košarkaši Srbije su na početku kvalifikacija slavili protiv Austrije u Beogradu sa 85:64.

"Pred novi duel sa Austrijom ne smemo da razmišljamo o utakimici protiv Austrije u Beogradu, jer, pre svega, mi nismo isti tim, a i oni imaju dvojicu novih igrača. Moramo maksimalno da ispoštujemo sve principe koje smo uvežbavali, ali i da pogađamo slobodna bacanja", rekao je Đorđević.

Utakmica između Srbije i Austrije igra se sutra od 20.20 u Beču.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.