Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ: Ronaldo je bio bespomoćan, ružno je postupio

Trener Kordobe Miroslav Đukić kritikovao je Kristijana Ronalda zbog ponašanja i isključenja na utakmici protiv njegove ekipe proteklog vikenda.

Ronaldo je za vikend dobio direktan crveni karton protiv Kordobe zbog udaranja štopera Edimara zbog čega je suspendovan na dve utakmice neigranja.
Kristijano je po izlasku čistio grp klupskog šampiona sveta što se nije svidelo čitavoj fudbalskoj javnosti, pa ni Đukiću.
– Ponašanje Ronalda je bio akt bespomoćnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Njegov potez sa grbom šampiona Svetskog klupskog prvenstva je bio ružan i arogantan. Igrač Ronaldovog kalibra ne bi trebalo tako da reaguje. Najbolji fudbaleri sveta ne bi trebalo da se ponašaju na takav način, a Portugalac je uz Mesija najbolji na svetu. Razlog za takvo njegovo ponašanje jeste naša odlična igra kojom smo ga zatvorili. Bio je potpuno bespomoćan što je uticalo na njegovu nervozu – rekao je Đukić. 
hotsport.rs 

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đukić oštro po Ronaldu: Tako se ne ponaša najbolji na svetu

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2015, 15:12

Srpski trener Miroslav Đukić svšta je imao da kaže na ponašanje prve zvezde Reala i najboljeg igrača sveta Kristijana Ronalda tokom utakmice sa njegovim timom prethodne subote...Portugalac je bio neprimetan u igri, ali se ipak "istakao" zbog udaranja protivničkih igrača, crvenog kartona i gesta...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.