Dejana Bačko svetska prvakinja u para tekvondou!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejana Bačko svetska prvakinja u para tekvondou!

Na upravo završenom Svetskom prvenstvu u para tekvondou, koje se održava u turskom gradu Antalija, Dejana Bačko iz tekvondo kluba Gitros Novi Sad, na celu sa trenerom Aleksandrom Andreevskim, postala je šampion sveta.

Učešće na takmičenju je uzelo 400 takmičara iz 69 zemalja što pokazuje značaj postignutog rezultata.

Rezultat nije došao sam po sebi, već je produkt dugoročnog planiranja i u njemu je učestvovao kompletan trenerski kadar tekvondo kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gitros uz podršku Grada Novog Sada, kabineta gradonačelnika, Gradske uprave za sport i omladinu, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Tekvondo asocijacije Srbije i Radio-televizije Vojvodine.

Iz kluba naglašavaju da posebnu zahvalnost duguju Radio-televiziji Vojvodine koja je medijski pokrovitelj i koja će nakon dolaska sa prvenstva napraviti reportažu o svetskoj prvakinji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Dejana Bačko osvojila zlato na Svetskom paratekvondo prvenstvu u Turskoj

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2019

Članica novosadskog Tekvondo kluba "Gitros" Dejana Bačko osvojila je danas zlatnu medalju na Svetskom paratekvondo prvenstvu u Antaliji u Turskoj...U polufinalu je pobedila Turkinju Semru Karu, a u finalu Ruskinju Sakinat Magomedovu. Trijumfovala je u kategoriji od 41 do 49 kilograma...Na takmičenju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.