Debi Mitrovića, povratak Ninkovića

Izvor: B92, 31.Maj.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi Mitrovića, povratak Ninkovića

Aleksandar Mitrović je na savršen način najavio svoj debi u dresu reprezentacije Srbije, postigao je tri gola u proveri protiv niželigaša Dunava.

Mladi napadač Partizana je u roku od pola sata ostvario het-trik u Staroj Pazovi, i najavio bolje dane za napad srpske reprezentacije.

Koliko "Beli orlovi" zaista mogu da računaju na njega u budućnosti, Mitrović će imati šansu da pokaže sledećeg petka, kada Srbija gostuje Belgiji u Briselu u sedmom meču kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Pogledajte het-trik Mitrovića i pobedu Srbije od 4:0:

Selektor Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za utakmicu sa Belgijom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a na njemu se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojović (Partizan), Željo Brkić (Udineze) Branimir Aleksić (Spartak);

Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajkovć (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Dušan Basta (Udineze);

Vezni red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirli), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Miloš Ninković (Evijan);

Napad: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović (Partizan), Aleksandar Mitrović (Partizan), Lazar Marković (Partizan)

Utakmica sedmog kola u kvalifikacionoj Grupi A između Belgije i Srbije igra se u petak, 7. juna od 20.45 u Briselu na stadionu Kralj Boduen.

Reprezentativci Srbijce otputovaće u Brisel u sredu 5. juna, dok je zvanični trening zakazan za četvrtak od 18.30.

Belgija i Hrvatska su prve na tabeli Grupe A sa po 16 bodova, Srbija ima sedam, Vels šest, Makedonija ima četiri boda, dok je Škotska na poslednjem mestu sakupila samo dva boda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.