Darko Stanić: Da potvrdimo dobre igre iz Beograda

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Stanić: Da potvrdimo dobre igre iz Beograda

Pravo iz Mojkovca, sa novogodišnjeg slavlja u Novu Pazovu pristigao je i Darko Stanić. Najbolji golman prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, oran je za nova iskušenja:
Mnogo mi je značilo nekoliko dana u mom rodnom gradu, tu punim baterije, energiju – u svom stilu će Stanić.
Uoči početka kvalifikacija z EP 2014, pre dva meseca rekoste da pre nego što progovorite o planovima za Svetsko prvenstvo u Španiji prvo želite da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kako ekipa funkcioniše. Šta kažete sad?
Te dve utakmice protiv Rusa i Bosanaca su me prijatno iznenadile i dale nadu da možemo da napravimo dobar rezultat. Klinci su se odlično snašli, pobede su mnogo značile za samopouzdanje. Tu pozitivnu energiju, sjajnu atmosferu osetio sam i na prvom treningu u Pazovi.
Koja bi to bila prava priča i dobar rezultat u Španiji?
Potvrda igara i rezultata iz Beograda. Ovo je prvo takmičenje posle Olimpijskih igara kada svi kombinuju, menjaju, ali i prelomna godina da pokažemo da imamo kvalitet i sa novim snagama. Ima prostora i da se napravi rezultat.
Razmišljali ste da se malo i odmorite od reprezentacije, da li je to još aktuelno?
Zavisi kako se budem osećao posle Španije. Pre mesec, dva nisam se osećao ni sveže ni spremno za još jedno takmičenje. Već godinu i po dana sam „u mašini” da ni sam ne znam gde se nalazim, kad je svaka utakmica najvažnija. Bilo mi je potrebno da se regenerišem. Iskreno nisam se nadao da ću ovako svež stići na pripreme – priča Stanić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.