Dani Alves zbog povrede propušta Mundijal?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alves zbog povrede propušta Mundijal?

Brazilski fudbaler Dani Alves bi mogao da izostane sa Svetskog prvenstva u Rusiji zbog povrede ligamenata kolena u finalu Kupa Francuske u kojem je njegov PSŽ savladao Erbje (2:0).

Alves je izašao u 81. minutu iz igre i prema brazilskim medijima vlada pesimizam da bi mogao da se nađe na Svetskom prvenstvu, gde se Brazil nalazi u grupi sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom. Prvi pregled je otkrio povredu ligamenta, ali će više biti poznato posle novog.

Iskusni desni bek, koji ima čak 107 nastupa za reprezentaciju, zadao je veliku brigu selektoru Titeu pred konačan spisak za Mundijal u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.