DŽEJMS HARDEN neće u Kinu: Ameri bez mega zvezde!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJMS HARDEN neće u Kinu: Ameri bez mega zvezde!

Američki tim nastupiće na Svetskom prvenstvu u Kini bez Džejmsa Hardena.

Vest da Džejms Harden neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini brzinom munje širi se internetom. Novinar "Hjuston hronikala", Džonatan Figen napisao je na svom Twitter nalogu da će SAD na Mundobasketu nastupiti oslabljeni.

Nije u pitanju povrede, već želja Hardena da se što bolje spremi za predstojeću sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u kojoj planira da u paru sa pridošlicom iz Oklahome Raselom Vestbrukom napadne šampionski prsten u NBA.

"Džejms Harden je rekao da ovog leta neće biti sa američkim nacionalnim timom kako bi se što bolje spremio za sezonu sa Roketsima", napisao je novinar.

James Harden said he will not be with the USA Basketball team this summer to prepare for changes with Rockets. Said already spoke with Gregg Popovich.

— Jonathan Feigen (@Jonathan_Feigen) 19. јул 2019.

I pored toga što su ostali bez jedne od najvećih zvezda, Amerikanci imaju strašan tim za odbranu zlata. Na spisku su harison Barns, Bredli Bil, Andre Dramond, Erik Gordon, Tobijas Haris, Kajl Kuzma, Damjan Lilard, Kevin Lav...

Primetno je da prvih zvezda NBA lige nema. SAD je na svom terenu 2002. godine izgubio titulu upravo iz tog razloga. Tada ih je iz borbe za medalje izbacila Jugoslavija, koja je kasnije postala prvak sveta.

Amerikanci su u Kini u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.