Brnović: Ja sam kriv za poraz

Izvor: B92, 08.Jun.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnović: Ja sam kriv za poraz

Selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović preuzeo je odgovornost za poraz od Ukrajine (4:0) u šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

"Sokolovi" su u Podgorici doživeli prvi poraz u kvalifikacijama, ali se i dalje nalaze na prvoj poziciji grupe H sa 14 bodova i utakmicom više od Engleske sa 12 poena.

"Video sam na startu drugog dela da smo ušli previše labavo. Oni su iskoristili jednu kontru, nakon toga je ušla voda u uši i sve je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gotovo. Ponavljam, ja sam kriv za poraz", naveo je Brnović.

Nacionalni tim Crne Gore je utakmicu završio sa dva igrača manje, po dva žuta kartona dobili su Vladimir Volkov i Savo Pavićević, u 66. odnosno 79. minutu, dok je na isteku prvog poluvremena isključenje zaradio napadač Ukrajine Roman Zozulja.

Već posle prvog starta bila je vidna nervoza kod Volkova, a Pavićević je pravio greške koje njemu nisu svojstvene. Bilo je lomljenje na poluvremenu koga zameniti. Isključivo je moja greška što nisam izveo Volkova iz igre, crveni karton je potpuno preokrenuo tok utakmice, jer se nakon toga nismo mogli da se vratimo u igru“, dodao je Brnović.

Do kraja kvalifikacija Crnu Goru očekuju gostovanja u Poljskoj, Engleskoj, dok u poslednjem kolu u Podgoricu stiže Moldavija.

Ostalo je još devet bodova u igri, nećemo se odricati ni prvog ni drugog mesta. Na redu je Poljska i idemo na tri boda, da pokušamo da se vratimo u igru. Ovo je bila najslabija igra reprezentacije do sada. Svaka čast publici, koja nas je sve vreme bodrila, pa čak i kada smo gubili 4:0“, zaključio je Brnović.

Tabela grupe H

1. Crna Gora 7 4 2 1 +7 14

2. Engleska 6 3 3 0 +18 12

3. Ukrajina 6 3 2 1 +6 11

4. Poljska 6 2 3 1 +5 9

5. Moldavija 7 1 2 4 4 -7 5

6. San Marino 6 0 0 6 -29 0


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnović: Ja sam kriv za poraz

Izvor: B92, 08.Jun.2013

Selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović preuzeo je odgovornost za poraz od Ukrajine (4:0) u šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014..."Sokolovi" su u Podgorici doživeli prvi poraz u kvalifikacijama, ali se i dalje nalaze na prvoj poziciji grupe H sa 14 bodova i utakmicom više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.