Bošković: Golmani su nam fenomenalni

Izvor: Blic, 08.Dec.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Golmani su nam fenomenalni

Selektor ženske rukometne reprezentacije naše zemlje Saša Bošković je posle pobede nad Alžirom od 34:14 u drugom kolu Svetskog prvenstva čiji je domaćin Srbija, istakao je da je više nego zadovoljan ovakvim nastupom ekipe koju predvodi.

"Očekivali smo možda malo težu utakmicu sa Alžirom, počeli smo malo lošije, ali dosta smo jači od njih. Za dva dana imamo za rivala jako, jako nezgodnu selekciju Brazila, a potom nam dolazi meč sa Danskom. Tako da svi naši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ciljevi, u ovom trenutku, usmereni su na osminu finala, a posle toga da idemo što dalje. Ovoga puta golmani su briljirali, u prvom poluvremenu je Kaća (Katarina Tomašević) bila fenomenalna, u drugom mala Risovićeva... Lake golove smo davali iz kontre, 'Niške' (Jelena Nišavić) je odigrala odlično, tako da - dobro je, zadovoljan sam. I ovoga puta smo koristili ceo fond igračica, osim Popovićeve, koju smo čuvali za Brazil", rekao je Bošković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković: Golmani su nam fenomenalni

Izvor: Dzungla.org, 08.Dec.2013

Selektor ženske rukometne reprezentacije naše zemlje Saša Bošković je posle pobede nad Alžirom od 34:14 u drugom kolu Svetskog prvenstva čiji je domaćin Srbija, istakao je da je više nego zadovoljan ovakvim nastupom ekipe koju predvodi.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.