Bora Milutinović na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Milutinović na novom zadatku!

Legendarni srpski stručnjak dobio novi posao.

Čovek koji je čak pet puta bio na Svetskom prvenstvu kao selektor pet različitih selekcija (Meksiko, Kostarika, SAD, Nigerija i Kina), pronašao je novi posao.

Trenerskim poslom se ne bavi od 2009. godine kada je završio epizodu sa reprezentacijom Iraka, ali od tada radi druge poslove vezane za trenersku struku.

Sada je dobio novi posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biće konsultant za mlađe selekcije reprezentacije Kine.

"Nisam mogao da pobegnem od novog izazova u karijeri", rekao je 73-godišnji Velibor Bora Milutinović za emisiju "Total soker".

Da napomenemo da je Bora Milutinović vodio reprezentaciju Kine na Svetskom prvenstvu 2002. godine, tada je ta reprezentacija po prvi put učestvovala na nekom Svetskom prvenstvu.

Povratak na mesto uspeha! Bora Milutinovic prihvatio ponudu FS Kine i preuzeo funkciju konsultanta za mladje reprezentativne selekcije: "Nisam mogao da pobegnem od novog izazova u karijeri" - rekao je za @NebojsaSoskanal srpski strucnjak koji je vodio A tim Kine na SP 2002 pic.twitter.com/kFlHZIK8q8

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) January 12, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.