Bogdanović: Dobra utakmica za sve nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Dobra utakmica za sve nas

Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović, posle ubedljive pobede naše selekcije protiv Angole na startu Svetskog prvenstva sa 105:59, rekao je da je bitno što su šampionat otvorili na takav način.

"Bili smo malo iznenađeni time koliko navijača nas podržava ovde. Drago mi je da smo turnir otvorili pobedom", rekao je Bogdanović posle meča.

Košarkaš Sakramento Kingsa bio je najefikasniji sa 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poena, a ubacio je pet trojki iz sedam pokušaja.

"Bila je to dobra utakmica za sve nas. Sada se okrećemo utakmici protiv Filipina i jedva čekamo nastavak šampionata", zaključio je Bogdanović.

Srbija će protiv Filipina igrati u ponedeljak od 13.30 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bogdanović: Dobra utakmica za sve nas

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2019

FOŠAN - Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović, posle ubjedljive pobjede njegove selekcije protiv Angole na startu Svjetskog prvenstva sa 105:59, rekao je da je bitno što su šampionat otvorili na takav način.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.