Biciklizam:Zekavica 87. u Melburnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklizam:Zekavica 87. u Melburnu

MELBURN -

Najperspektivniji srpski biciklista Jovan Zekavica zauzeo je 87-mo mesto na Svetskom prvenstvu u drumskoj vožnji, koje se održava u Melburnu. Iza pobednika je zaostao osam minuta i 52 sekunde.

U konkurenciji 122-ojice mladih vozača iz 34 zemlje (97-orica su završila trku), na 159 km, zlatnu medalju osvojio je Australijanac Majkl Metjus. Stazu je prevezao za 4:01:23 sata, vozeći prosečnom brzinom 39,5 km na čas. Srebrnu medalju osvojio je Nemac Johan Degenkolb, dok su bronzu podelili pobednik vožnje na hronometar, Amerikanac Tejlor Fini i Kanadjanin Gijom Bovin.Sva trojica u vremenu pobednika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.