BiH na Izrael bez napadača, zaista

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH na Izrael bez napadača, zaista

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić odveo je svoj tim na Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali se od tada nalazi na meti kritika zbog svoje taktike.

Uprkos sjajnom napadačkom fudbalu u kvalifikacijama za Mundijal, Sušić je u Brazil odveo samo dvojicu napadača – Vedada Ibiševića i Edina Džeka.

Poznata je njegova izjava i da BiH može da igra sa lažnim devetkama kao Barselona, ali je pred duel sa Izraelom Sušić ostao bez rešenja u napadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ibišević je doživeo prelom kosti stopala krajem oktobra, a pošto Sušić nije želeo da pozove nekog neiskusnog igrača, odlučio se da mu Džeko bude jedini napadač. Međutim, novi problem je iskrsao pred samo okupljanje, pošto je napadač Mančester Sitija povredio list i odsustvovaće sa terena tri nedelje.

Kako će izgledati tim BiH na meču sa Izraelom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine,u nedelju od 20.45, možda najbolje su objasnile bosanske novine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sušić u problemima do guše - 20 igrača, nigde napadača

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2014

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine čeka težak duel sa Izraelom u gostima, a njihov selektor će morati da se osloni na lažnu devetku..Reprezentacija Bosne i Hercegovine je ostala bez ijednog pravog napadača na spisku pred kvalifikacioni meč sa Izraelom...Povrede Edina Džeka i Vedada Ibiševića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.