Bez pozitivnih rezultata posle 60 testova na SP

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pozitivnih rezultata posle 60 testova na SP

Svetska košarkaška federacija saopštila je da nije bilo pozitivnih doping rezultata na više od 60 nasumičnih testova na Svetskom prvenstvu u Turskoj.

FIBA je tokom prva dva dana šampionata obavila više od 48 testova, po dva za svaki od 24 tima učesnika, a od početka druge faze rađeni su ostali testovi.

"Odlučni smo da košarka ostane čista i da se suočimo sa svakim ko koristi nedozvoljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sredstva", rekao je generalni sekretar FIBA Partik Bauman.

FIBA želi da obavi više od 100 testova pre finala u nedelju. Ovo je najveća antidoping kampanja svetske kuće košarke.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez dopinga posle 60 testova na SP

Izvor: NaDlanu.com, 08.Sep.2010

ISTANBUL, 8. septembra 2010. (Beta) - Svetska košarkaška federacija (FIBA) saopštila je da nije bilo pozitivnih doping rezultata na više od 60 nasumičnih testova na Svetskom prvenstvu u Turskoj. FIBA je tokom prva dva dana šampionata obavila više od 48 testova, po dva za svaki od 24 tima učesnika,...

Nastavak na NaDlanu.com...

FIBA: Za sada nema dopingovanih na SP

Izvor: Blic, 09.Sep.2010, 00:10

Svetska košarkaška federacija (FIBA) saopštila je danas da nije bilo pozitivnih doping rezultata na više od 60 nasumičnih testova na Svetskom prvenstvu u Turskoj...FIBA je tokom prva dva dana šampionata obavila više od 48 testova, po dva za svaki od 24 tima učesnika, a od početka druge faze...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.