Basta se povredio na treningu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta se povredio na treningu

Igrač Udinezea Dušan Basta povredio je zglob na treningu i pitanje je da li će biti na spisku selektora Srbije Siniše Mihajlovića za mečeve sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
(FOTO: uefa)
Kako su preneli italijanski mediji, Basta će u četvrtak uveče biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima posle kojih će se znati stepen povrede.
U dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << toku sezone Basta je za Udineze odigrao 25 utakmica i postigao dva gola.
Basta je za nacionalni tim debitovao 2005. godine, a do sada je zabeležio šest nastupa i jedan pogodak.
Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se 22. marta na zagrebačkom Maksimiru, a četiri dana kasnije Orlovi će u Novom Sadu dočekati Škotsku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Loše vesti sa Mihajlovića, povredio se Basta

Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2013

Srpski reprezentativac i fudbaler Udinezea Dušan Basta povredio se na treningu, pa bi selektor Srbije Siniša Mihajlović mogao da bude u velikom problemu pred duele sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.