Balotelijeve bubice proradile, Italijan propušta Romu?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balotelijeve "bubice" proradile, Italijan propušta Romu?

Napadač se nije najbolje poneo na savet novog trenera.

Breša je vezala četiri uzastopna poraza, klub sa "Maria Rigamontija" zauzima poslednje mesto u Seriji A sa svega sedam osvojenih bodova iz jedanaest utakmica.

Već su promenili jedno trenera, Korinija je nasledio Fabio Groso, ali šok-terapija sa osvajačem Svetskog prvenstva nije uspela, pre pauze su preslišani na svom terenu od strane Torina sa 4:0.

Naredno kolo gostuju na "Olimpiku", ali moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će u Rim biti bez pomoći svoje prve zvezde Maria Balotelija koji je navodno ponovo popustio svojim "bubicama".

Italijan je po pisanjima italijanskih medija imao žustriju raspravu sa Grosom nakon čega mu je trener Breše rekao da je slobodan da napusti trening centar što je fudbaler i učinio.

Balo je u utakmici sa Torinom zamenjen već na poluvremenu tako da neslaganje dva nekadašnja reprezentativca Italije ima svoju istoriju, videćemo da li će bivši napadač Intera i Milana uopšte putovati za Rim.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.