BRAVO ZA DAME VELIKOG SRCA: Srbija je na Svetskom prvenstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 19:27

BRAVO ZA DAME VELIKOG SRCA: Srbija je na Svetskom prvenstvu!

Ispunile zacrtano!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije uspela je da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo koje će se održati u Španiji od 1. do 19. decembra ove godine.

Naše neustrašive dame su i u drugom meču baraža pokazale da su ovoga trenutka bolji tim od Slovačke i trijumfovale rezultatom 32:25.

Posle "+7" u gostima, Srbija je i u Beogradu ubedljivo trijumfovala iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na poluvremenu bilo 13:12 za naše devojke.

U drugom poluvremenu su dodale gas i osigurale još jedan trijumf nad Slovačkom.

Najefikasnije rukometašice Srbije bile su Katarina Krpež-Šlezak  i Dragana Cvijić koje su postigle sedam golova, a precizne su bile i Jelena Lavko (4) i Jovana Kovačević (4).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.