Amerikanac napustio trening kamp Ajaksa u Kataru

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac napustio trening kamp Ajaksa u Kataru

Američki fudbaler i igrač Ajaksa Seržinjo Dest napustio je danas pripreme tima u Kataru zbog tenzija između SAD i Irana.

Ajaks je saopštio da je Dest tražio da napusti trening kamp jer se "nije osećao prijatno" i istakao da je klub imao razumevanja za takav zahtev.

Dest se, kako se dodaje, vratio u Amsterdam gde će trenirati sa mladim timom Ajaksa.

Ajaks će u Kataru, domaćinu Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstva 2022, odigrati i dve prijateljske utakmice u sklopu zimskih priprema.

Destov zahtev da napusti pripeme usledio je nakon raketnih napada Irana na američke snage u Iraku kao odgovor na prošlonedeljni atentat Vašingtona na iranskog generala Kasema Solejmanija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.