Alonso se povlači iz reprezentacije posle SP

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso se povlači iz reprezentacije posle SP

Igrač madridskog Reala Ćabi Alonso oprostiće se od reprezentacije Španije po završetku Svetskog prvenstva u Brazilu, prenosi Marka.
(FOTO: AP)
Isti listi navodi da je Alonso odluku doneo uoči Mundijala i da nema nikakve veze sa debaklom nacionalnog tima na turniru.
Španija je posle poraza od Holandije (5:1) i Čilea (2:0) izgubila sve šanse da se plasira u narednu rundu takmičenje i obrani titulu osvojenu pre četiri godine u Južnoj Africi.
On je na 113 utakmica postigao 16 golova i sa „furijom” osvojio dve titule prvaka Evrope i jednu sveta.
Alonso ima 33 godine, a ugovor sa Realom ističe mu 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna abdikacija fudbalskog kralja: Alonso napušta reprezentaciju

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2014

Odluka je doneta još pre posrtanja u susretima sa Holandijom i Čileom, ali brutalan pad u Brazilu nije pomogao da se Ćabi Alonso predomisli. As madridskog Reala će, prema pisanju Marke, u susretu sa Australijom poslednji put obući opremu reprezentacije Španije. Čim se Mundijal u Brazilu okonča,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Alonso se povlači iz reprezentacije posle SP

Izvor: Akter, 21.Jun.2014

Fudbaler madridskog Reala Ćabi Alonso oprostiće se od reprezentacije Španije po završetku Svetskog prvenstva u Brazilu, prenosi danas Marka

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.