Addiko banka vaš partner za brze kredite i efikasna rešenja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Avg.2023, 12:21

Addiko banka vaš partner za brze kredite i efikasna rešenja

U želji da svim svojim klijentima omogući izuzetnu jednostavnost i brzinu u dobijanju povoljnih kredita, kao i pravu ekspeditivnost u pružanju podrške ostvarivanju njihovih snova, želja i poslovnih planova, Addiko banka je toliko unapredila svoj kreditni proces da joj je danas dovoljno svega 30 minuta da donese odluku da li je u mogućnosti da kreditni zahtev svog klijenta (fizičkog lica) podrži ili ne. Ali to nije sve! Jer Addiko banka u svom poslovanju sa stanovništvom neguje još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << odličan rekord – kod zahteva svojih klijenata koje je spremna da podrži, Banka u proseku donosi svoju pozitivnu odluku u roku od samo 12 minuta.

Velika brzina u našem radu i želja da našim klijentima obezbedimo odličnu podršku u gotovo realnom vremenu su svakako jedno od naših ključnih obeležja. Iskustvo nam pokazuje da ovakva brzina klijentima puno znači, jer im omogućava da u saradnji sa Addikom uvek znaju na čemu su, kao i da li u ostvarenju svojih ličnih, porodičnih i poslovnih planova mogu sa sigurnošću da se oslone na nas – istakla je Sanja Matović, direktorka Odeljenja za upravljanje proizvodima i odnosima sa klijentima Addiko banke.

Po njenim rečima, isti ovakav pristup u saradnji sa klijentima Addiko banka neguje i kada je reč o povoljnim biznis kreditima, namenjenim privrednicima i preduzetnicima, budući da je tu Banci za odluku dovoljno samo 1,6 dana, što je svakako jedan od najbržih procesa odobravanja biznis kredita u zemlji.

Addiko banka ne samo da nastavlja dosledno s inovacijama svojih procesa, već i kontinuirano unapređuje komfor koji pruža svojim klijentima. Ova predana posvećenost omogućava Banci da širi spektar svojih usluga, obezbeđujući raznolike finansijske alate i resurse koji odgovaraju različitim potrebama klijenata. Ovaj pristup ne samo da unapređuje iskustvo korisnika, već takođe stvara temelje za dugoročan i uspešan odnos poverenja Banke i klijenata, dodala je Sanja Matović.

Više detalja o brzim kreditima Addiko banke i svim pogodnostima možete saznati na sajtu Banke www.addiko.rs.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Addiko banka vaš partner za brze kredite i efikasna rešenja

Izvor: Danas, 15.Avg.2023, 08:00

Kada bi na svetu postojalo Svetsko prvenstvo u brzim isplatama kredita, Addiko banka u Srbiji bila bi deo VELIKOG FINALA! Ako se pitate zašto, evo brzog odgovora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.