Zbog posete Putina odneto 400 automobila

Izvor: B92, 20.Jan.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog posete Putina odneto 400 automobila

Radnici JKP "Parking servis" uklonili su, po nalogu saobraćajne policije, 378 vozila sa trase kojom je u četvrtak prošla delegacija ruskog predsednika.

Vozila su uklonjena iz ulica Nebojšina, Krušedolska, Katanićeva, Braničevska, Svetog Save, Bore Stankovića, Antifašističke borbe i kod Palate Srbije.

"Da podsetimo, vozači kojima je ovom prilikom prenet automobil, vozila su preuzeli bez naplate troškova prenosa", naveli su iz Parking servisa.

Pred dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd građani su obaveštavani na više načina da je potrebno da sa trase kojom će se kretati zvaničnici sklone automobile.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.