Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Svetosavski bal u Banjaluci u četvrtak

BANJALUKA - Treći Svetosavski bal održaće se četvrtak sa početkom u 19 časova, u koncertnoj dvorani Banskog dvora.

"Ove godine dobili smo podršku Grada Banjaluka za realizaciju 3. Svetosavskog bala, i uvjereni smo da će ova manifestacija postati tradicionalna u našem Gradu", saopštili su organizatori.

Ulaz na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Svetosavski bal je slobodan ali zbog kapaciteta dvorane balu će moći prisustvovati samo gosti sa pozivnicama. Građani koji žele prisustvovati pomenutom balu mogu preuzeti pozivnice na portirnici Banskog dvora, uz napomenu da svi gosti treba da dođu u prigodnoj garderobi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Svetosavski bal u četvrtak u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2018, 09:43

BANJALUKA - Kulturno-umjetničko društvo "Sveti Sava" iz Banjaluke 25. januara s početkom u 19 časova u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor organizovaće 3. Svetosavski bal...Uz njihove članove, u programu će učestvovati KUD "Veselin Masleša", plesni studio "Bolero", pjevačka grupa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.