Svetosavska nedelja kovinskih Zmajevaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021, 21:17

Svetosavska nedelja kovinskih Zmajevaca

Poslednja januarska sedmica u kovinskoj "Zmajevoj" osnovnoj školi, i pored trenutne epidemiološke situacije, prožeta je aktivnostima posvećenim osnivaču škole i crkve u Srba Svetom Savi.

"Već danas, na međunarodni Dan obrazovanja, učenici su kroz korelaciju predmeta Istorije i Tehnike i tehnologije, istražili i prikazali neke od brojnih manastira, kao duhovno i kulturno nasleđe, u susret prazniku, školskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slavi Svetom Savi.

"Obuhvaćeni su Hilandar, Žiča, Đurđevi Stupovi, Gračanica, Sopoćani i niz drugih. Učenici koji pohađaju nastavu u školi, to su uradili pripremivši poster - prezentaciju, dok učenici koji nastavu prate onlajn, svoje radove izložili su na za to pripremljenoj platformi", kaže nastavnik Dejan Kreculj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.