Sastanak sa roditeljima dece koja putuju na more

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak sa roditeljima dece koja putuju na more

NIŠ

U osnovnoj školi „Sveti Sava“  rukovodstvo Gradske opštine  Medijana održalo je sastanak sa roditeljima dece koja će prva krenuti na letovanje u Grčku.

Deca će biti smeštena u hotelu Katarina u Olimpik Biču, a opština Medijana pokriva troškove puta i polupansiona.

Letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana počinje 22. Juna.  Četiri stotine najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ih ima na teritoriji GO Medijana, provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i trošku opštine.

Prvi na letovanje kreću učenici OŠ „Sveti Sava“. Za njih i ostalu decu obezbeđen je smeštaj na bazi polupansiona u hotelu Katarina.

Deca su presrećna što idu na letovanje sa svojim vršnjacima i, prvi put, bez roditelja. To ne znači da ćemo biti neposlušni, kažu i dodaju da će opravdati poverenje roditelja, nastavnika i opštine .

Predsednik gradske opštine .Medijana Milan Krstić prisustvovao je roditeljskom sastanku i odgovarao na pitanja roditelja.

Briga roditelja je razumljiva. Reč je o relativno maloj deci, ali smo mi vodili računa o svemu kako bi im letovanje proteklo u najboljem redu, rekao je Krstić. Deca idu u pratnji dve učiteljice iz škole,a imaće i animatora .

Predsednik GO Medijana Milan Krstić poćiće sa prvom grupom dece i lično se uveriti da je sve što je dogovoreno sa agencijom „Euroturs“, koja je na javnoj nabavci dobila organizaciju letovanja za decu , i ispunjeno.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.