Obnova letnjikovaca u Svetosavskom parku

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jul.2021, 14:03

Obnova letnjikovaca u Svetosavskom parku

Opština Medijana započela reparaciju venjaka koji se nalaze na njenoj teritoriji. Popravkom klupa na letnjikovcima u Svetosavskom parku, počela je reparacija 40 venjaka koji se nalaze na teritoriji Gradske opštine Medijana.

-Obuhvaćeni su venjaci na prometnim lokacijama, kao što je Čairski i  Park Svetog Save, ali i druga mesta gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << građani najviše okupljaju tokom letnjih meseci i gde postoji potreba za radovima. Pre mesec dana obećao sam penzionerima da ćemo sanirati venjake u Svetosavskom  parku, i evo ispunjavamo to obećanje – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, naglasivši da se najveći deo urbanog mobilijara nalazi upravo na teritoriji Medijane i da „zub vremena“ čini svoje.

Stariji sugrađani kojima su „pečurke“ omiljeno mesto za igranje šaha, razgovor i druženje pozdravljaju brzu reakciju rukovodstva najveće niške, uz molbu da se u očuvanje novog izgleda mobilijara uključi i Komunalna policija i Policijska uprava u Nišu. Kažu da su vrlo često na meti nesavesnih građana, pa apeluju da se imovina građana i Grada Niša ne uništava jer je potrebna svima.

Novo lice letnjikovci bi trebalo da dobiju u narednih 40-ak dana. Predviđena je izrada i montaža  nedostajućih i zamena oštećenih  elemenata od drveta i metala, popravka krovnog pokrivača i farbanje kompletnog venjaka.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.