Navijači sinoć u Nišu povredili 16 policajaca

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači sinoć u Nišu povredili 16 policajaca

Huligani, koji su sinoć izazvali incidente u Parku Svetog Save, kod Hrama cara Konstantina u Nišu, neposredno pred košarkašku utakmicu koja je odigrana između košarkaša Partizana i Crvene zvezde, lakše i teže su povredili ukupno 16 policajaca iz Niša i Kruševca, saopštio je Nezavisni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sindikat policije.

Reprezentativni Nezavisni sindikat policije (NSP) najoštrije osuđuje poslednje u nizu divljanje huligana, koje je rezultiralo napadom na policijske službenike.

- Još jednom apelujemo na sve državne institucije, odnosno tužilaštva i sudove, da najstrože kazne izgrednike koji su bez ikakvog povoda napali policajce angažovane na poslovima održavanja javnog reda i mira - izjavio je Velimir Lukić, predsedavajući predsedništva NSP.

Incident, u kom je jednom policijskom službeniku polomljena ruka, dogodio se kada su huligani, prolazeći kroz park, policijske službenike počeli da gađaju kamenicama, metalnim štanglama i bakljama.

Kolegu iz Policijske ispostave Medijana izdvojili su i tukli sve dok nije stiglo pojačanje, koje je uspelo da ih obuzda. Na sreću, njemu su konstatovane lakše telesne povrede.

Dvojica izgrednika, koji nisu iz Niša, privedena su.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani u Nišu povredili čak 16 policajaca

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2015

Huligani su pred košarkašku utakmicu između Crvene zvezde i Partizana u Nišu povredili 16 policajaca, saopštio je Nezavisni sindikat policije...U incidentima, koji su huligani izazvali u Parku "Svetog Save", lakše i teže su povređeni policajci iz Niša i Kruševca. Prolazeći prolazeći kroz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.